[Ossm-members] Дали знаете каде да го најдам ДВДто од Федора?

Stojance Dimitrovski sdimitrovski at gmail.com
Sat Sep 30 20:30:05 UTC 2006


Xaxaxaxa

On 9/30/06, Ivan Stojmirov <stojmir at linux.net.mk> wrote:
>
> За тебе Стојанче, ако треба и ќе отвориме.
>
> server irc.freenode.org #ossm
>
>
>
> On 9/30/06, Stojance Dimitrovski <sdimitrovski at gmail.com> wrote:
> >
> > Длаи знаете каде да го најдам ДВДто од Федора Кор 5. Многу ми е потребно
> > а веке со превземањево сум 500 мб преку. Ако некој го има нека ми го прати
> > по пошта. Ќе му ја пратам адресата. Има некој ИРЦ канал за Слободен Софтвер
> > Македонија. Малце е спора листава. :)
> >
> > --
> > I hope your life sucks...
> > _______________________________________________
> > Ossm-members mailing list
> > Ossm-members at hedona.on.net.mk
> > http://hedona.on.net.mk/mailman/listinfo/ossm-members
> >
> >
>
> _______________________________________________
> Ossm-members mailing list
> Ossm-members at hedona.on.net.mk
> http://hedona.on.net.mk/mailman/listinfo/ossm-members
>
>


-- 
I hope your life sucks...
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/ossm-members/attachments/20060930/699f0dcd/attachment.html>


More information about the Ossm-members mailing list