[Ossm-members] Дали знаете каде да го најдам ДВДто од Федора?

Ivan Stojmirov stojmir at linux.net.mk
Sat Sep 30 20:07:58 UTC 2006


За тебе Стојанче, ако треба и ќе отвориме.

server irc.freenode.org #ossmOn 9/30/06, Stojance Dimitrovski <sdimitrovski at gmail.com> wrote:
>
> Длаи знаете каде да го најдам ДВДто од Федора Кор 5. Многу ми е потребно а
> веке со превземањево сум 500 мб преку. Ако некој го има нека ми го прати по
> пошта. Ќе му ја пратам адресата. Има некој ИРЦ канал за Слободен Софтвер
> Македонија. Малце е спора листава. :)
>
> --
> I hope your life sucks...
> _______________________________________________
> Ossm-members mailing list
> Ossm-members at hedona.on.net.mk
> http://hedona.on.net.mk/mailman/listinfo/ossm-members
>
>
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/ossm-members/attachments/20060930/20b47252/attachment.html>


More information about the Ossm-members mailing list