[Ossm-members] Flyspray проблем

Ivan Stoev i_stoev at mt.net.mk
Fri Apr 6 18:05:33 UTC 2007


Flyspray (bugs.softver.org.mk) не ги покажува bugs кога ќе изберам 
проект и ќе кликнам на Покажи... Нешто има проблем со серверот или?

Иван
More information about the Ossm-members mailing list