[Ossm-members] icmp echo-request outbound

Velko KOCEV velko.kocev at gmail.com
Fri Apr 6 23:14:16 UTC 2007


 > Најверојатно ти е инсталиран некој backdoor.
> Ако root пасврдот ти бил лесен чим  си се закачил на нет брзо ти го пробиле и
> ти инсталирале rootkit или сл.

Проблемот исчезна сам од себе. Ќе го имам ова на ум ако пак се повтори.
Фала


More information about the Ossm-members mailing list