[Ossm-members] 1 година Вики за слободен софтвер

Aleksandar Balalovski gemidjy at lugola.net
Sat Apr 7 11:06:38 UTC 2007


Здраво, 

денес Вики за слободен софтвер (Првично Викито на Лугола) прави 1 година :) 
Досега имаме 113 содржини. Да се надеваме дека ќе расте и расте..догодина да 
видиме 1000 ;)

Хрм...благодарност до сите кои помогнале директно или индиректно за ваквата 
иницијатива на Лугола.

Поздрав,

Патем, Честит Велигден на сите кои го слават.


More information about the Ossm-members mailing list