[Ossm-members] wireless

Dean Josevski dean at integraeng.com.mk
Sat Apr 7 19:52:55 UTC 2007


Здраво, 

Дали ќе може да ми дадете предлози за wireless мрежни картички кои ви се 
испробани со Linux. По можност PCI, но може и USB.

Користам Mandriva 2006, a веќе имам пробано една PCI со чипсет на RaLink2500 и 
една USB со чипсет на ZiDas, но имам проблем со драјверите или со 
постојаноста на врската, (што мислам дека повторно е проблем со драјверите). 

Однапред благодарам. 

Поздрав,
Деан Јошевски


More information about the Ossm-members mailing list