[Ossm-members] wireless

Jovan Petrov jpetrov at gmail.com
Mon Apr 9 19:23:16 UTC 2007


> Дали ќе може да ми дадете предлози за wireless мрежни картички кои ви се
> испробани со Linux. По можност PCI, но може и USB.

На Убунту и на ЦентОС, не сум имал никакви проблеми со стандардните Интел
чипсетови последно време. Од PCI Card имам пробано D-Link исто така без
проблем (од него го пишувам мејлов).

Јован Петров
Фондација Метаморфозис
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/ossm-members/attachments/20070409/21fc0f06/attachment.html>


More information about the Ossm-members mailing list