[Ossm-members] Vista презентација

Bozidar Proevski bobibobi at freemail.com.mk
Mon Apr 9 20:17:02 UTC 2007


Во понеделник 9. април 2007 22:08 Дамјан Георгиевски напиша:
> > Ќе се собирате ли некаде после тоа?
>
> Божо си имал некој проблем со праќањево на поракава.

Да. Занемарете ја.

>
> Received: from mobilstar.localdomain (unknown [194.149.128.247])
> 	by hedona.on.net.mk (Postfix) with ESMTP id 00DCD111581
> 	for <ossm-members at hedona.on.net.mk>;
> 	Mon,  9 Apr 2007 11:36:18 +0200 (CEST)
> Received: by mobilstar.localdomain (Postfix, from userid 500)
> 	id 9D1E230149; Sat, 31 Mar 2007 12:51:14 +0200 (CEST)

Поздрав Боби


More information about the Ossm-members mailing list