[Ossm-members] fsfe во белград

Jovan Kostovski chombium at gmail.com
Mon Apr 9 21:16:27 UTC 2007


On 4/9/07, Дамјан Георгиевски <penguinista at mail.net.mk> wrote:
>. Први што ми паднаа на памет дека требаше да бидат во БГ се Гемиџи,
> Глиша, Чомбе ... Стојанче млад е уште :).

Да ти кажам право сакав да дојдам; мислев да ти се јавам во понеделникот,
да се договориме, ама баш тогаш ми закажаа интервју за работа, за средата
кога беше настанот :(

ПОЗДРАВ, Чомбе


More information about the Ossm-members mailing list