[Ossm-members] LUG vo Prilep

Aleksandar Balalovski gemidjy at lugola.net
Mon Apr 9 21:53:42 UTC 2007


Веројатно ќе се формира Луг во Прилеп, 

дечките се млади, 16-17 години, па ќе видиме како ќе оди работата, се надевам 
ќе бидат сериозни во намерата.

Поздрав


More information about the Ossm-members mailing list