[Ossm-members] LUG vo Prilep

Арангел Ангов ufo at linux.net.mk
Mon Apr 9 21:57:05 UTC 2007


На пон, 2007-04-09 во 23:53 +0200, Aleksandar Balalovski напиша:
> Веројатно ќе се формира Луг во Прилеп, 
> 
> дечките се млади, 16-17 години, па ќе видиме како ќе оди работата, се надевам 
> ќе бидат сериозни во намерата.

Па со оглед на тоа дека друг пишува во нивно име мислам дека прво треба
да се регистрираат на листава ако се уште не се регистрирани и да пишат
кои се што се, колку се, дали им треба некаква помош околу нешто. Би
било фино...
-- 
Арангел
More information about the Ossm-members mailing list