[Ossm-members] LUG vo Prilep

Goce Andonoski oxyqene at gmail.com
Tue Apr 10 13:29:16 UTC 2007


Јас во сабота имам испит и ке доаѓам во Битола па можи да се видиме
само незнам кое време али ако си слободен ќе ти пишам точно кога


More information about the Ossm-members mailing list