[Ossm-members] LUG vo Prilep

Aleksandar Balalovski gemidjy at lugola.net
Tue Apr 10 12:34:24 UTC 2007


On Tuesday 10 April 2007 14:30:23 Goce Andonoski wrote:
> Марко го знам а тогаш бев и јас :)
> http://www.flickr.com/photos/lugola/429238910/in/photostream/ дечкото
> со ноочари што се забришува со солфетката :) Тогаш тебе ти беше
> роденден ако се сеќавам добро :) Убави беа ќебапите :). Чим има
> подетални информации кажувај.

Хаха :) супер, поздрави го Марко, фино што сеуште сме тука во ист круг ;)


More information about the Ossm-members mailing list