[Ossm-members] fsfe во белград

Aleksandar Balalovski gemidjy at lugola.net
Wed Apr 11 10:06:25 UTC 2007


On Wednesday 11 April 2007 11:56:55 DZvonko Nikolov wrote:

>
>  како всушност ГЛАСИ прашањето?

Ѕвонко: има еден мал совет кој го даваме на членовите на поштенскава листа, 
тоа е да не праќаат HTML пораки, тоа е практично и во секојдневниот живот, 
чистиот текст е поубав за око :) најдобро-намерно

> Ова е интересен феномен, никој никогаш од сите овие луѓе на листава не
> се ни замара да одговори на вакво прашање. :)

за Уфо: јас тоа се прашував кога бев и на Сподели знаење, освен тие неколку 
деца кои се кезеа постојано на „смешните“ термини што Дамјан ги употребуваше 
(пр. dig ги потсети на dick и се пресмеаа), Глиша, Миша и Дамјан и Божидар од 
Скопје немаше никој друг. Каде беше ти тогаш? :) За ова зборуваш?-- 
Aleksandar Balalovski
http://blog.gemidjy.info
gemidjy at lugola.net
Coordinator of the Lugola (www.lugola.net)


More information about the Ossm-members mailing list