[Ossm-members] Инсталационен фестивал на УЈИЕ (SEEU) во Тетово

Новица Наков novica at bagra.org
Wed Apr 11 13:56:20 UTC 2007


ОК. Ај да пишам за ИФ што го планираме за на SEEU.

Датумот е 21 април. Сабота е. Луѓето што од Скопје ќе сакаат да доаѓаат може 
да се пријават за да видиме што/како ќе правиме со превоз.

Сите што имаат идеја за некоја дистрибуција што треба да се носи нека направат 
iso-а. Удрете список исто и за тоа.

Од тука освен лаптопи (тие што имаат), празни cd-а и iso-а, некој флаер и сл. 
мислам нема што друго да носиме.


-- 
Новица

An eye for an eye
makes the whole world blind.More information about the Ossm-members mailing list