[Ossm-members] Инсталационен фестивал на УЈИЕ (SEEU) во Тетово

Арангел Ангов ufo at linux.net.mk
Sat Apr 14 09:56:36 UTC 2007


На сре, 2007-04-11 во 15:56 +0200, Новица Наков напиша:
> ОК. Ај да пишам за ИФ што го планираме за на SEEU.
> 
> Датумот е 21 април. Сабота е. Луѓето што од Скопје ќе сакаат да доаѓаат може 
> да се пријават за да видиме што/како ќе правиме со превоз.

Доаѓам. 

> Сите што имаат идеја за некоја дистрибуција што треба да се носи нека направат 
> iso-а. Удрете список исто и за тоа.

Јас ќе донесам Ubuntu Feisty, ArchLinux 0.8, KNOPPIX 5.0, Slax 5.1.8,
Debian Etch, g4l (Ghost for Linux).

-- 
Арангел
More information about the Ossm-members mailing list