[Ossm-members] Linux distribucii

Ivan Stojmirov stojmir at linux.net.mk
Wed Apr 11 18:12:39 UTC 2007


Ова сликиче и не кажува многу.
Мандрива например, потекнува од Мендрејк кој во свое време не беше
ништо повеќе од исполирана верзија на Редхет. Слично на Убунту денес
споредено со Дебиан.

Еве едно друго сликиче со повеќе детали:
http://httwww.kde-look.org/CONTENT/content-files/44218-linuxdistrotimeline-7.2.png


More information about the Ossm-members mailing list