[Ossm-members] Linux distribucii

Aleksandar Balalovski gemidjy at lugola.net
Thu Apr 12 01:34:47 UTC 2007


On Wednesday 11 April 2007 20:12:39 Ivan Stojmirov wrote:
> Ова сликиче и не кажува многу.
> Мандрива например, потекнува од Мендрејк кој во свое време не беше
> ништо повеќе од исполирана верзија на Редхет. Слично на Убунту денес
> споредено со Дебиан.

Да, само оваа мапа не е историска, нели читаш во горниот лев ќош :)

-- 
Aleksandar Balalovski
http://blog.gemidjy.info
gemidjy at lugola.net
Coordinator of the Lugola (www.lugola.net)


More information about the Ossm-members mailing list