[Ossm-members] fsfe во белград

Jovan Kostovski chombium at gmail.com
Thu Apr 12 16:58:59 UTC 2007


On 4/12/07, Новица Наков <novica at bagra.org> wrote:
> Georgi Stanojevski напиша:
>
> > Сега во вторник јас ќе донесам неколку груб сплеш скринови па може да
> > збориме како се местат, како се прават, како да се менуваат на секое
> > бутирање. Ако има лаптопи со груб се разбира. :)
>
> О-па! Ова звучи како план за Сподели знаење #11. :)

И јас ќе спремам нешто за  firewall-и под линукс и
користење на FWBuilder (http://www.fwbuilder.org) за креирање
на правилата на firewall-от

ПОЗДРАВ, Чомбе
П.С. 5+10 слајда максимум :)


More information about the Ossm-members mailing list