[Ossm-members] fsfe во белград

Новица Наков novica at bagra.org
Thu Apr 12 14:44:46 UTC 2007


Georgi Stanojevski напиша: 

> Сега во вторник јас ќе донесам неколку груб сплеш скринови па може да
> збориме како се местат, како се прават, како да се менуваат на секое
> бутирање. Ако има лаптопи со груб се разбира. :)

О-па! Ова звучи како план за Сподели знаење #11. :) 

-- 
Новица

"Question authority; think for yourself." - Timothy LearyMore information about the Ossm-members mailing list