[Ossm-members] ништо нема да се случи

Новица Наков novica at bagra.org
Sat Apr 14 14:27:24 UTC 2007


како што некои веќе знаат до сега имаше пар регионални (хакерски) средби на 
тема „ништо нема да се случи“. Наредната е планирана за мај во Ниш.

Ако има некој заинтересиран да следи што се случува и да доаѓа, може да ја 
следи следнава листа:

http://groups.google.com/group/nistasenecedogoditi/topics-- 
Новица

http://wiki.lugola.net/index.php/Вечна_TO-DO_листаMore information about the Ossm-members mailing list