[Ossm-members] Инсталационен фестивал на УЈИЕ (SEEU) во Тетово

Новица Наков novica at bagra.org
Sat Apr 14 14:28:07 UTC 2007


> Датумот е 21 април. Сабота е. Луѓето што од Скопје ќе сакаат да доаѓаат
> може да се пријават за да видиме што/како ќе правиме со превоз.


21 април се поместува поради сесија. Нареден можен датум е 5 мај.

-- 
Новица

http://wiki.lugola.net/index.php/Вечна_TO-DO_листаMore information about the Ossm-members mailing list