[Ossm-members] СЗ#11 , 17.04.07

Georgi Stanojevski glisha at gmail.com
Sun Apr 15 12:21:03 UTC 2007


Новица Наков напиша:

> http://feit.blog.com.mk/node/80122

Чомбе расипан телефон си.

Каде прочита дека некој ќе збори за инсталација и конфигурација на ГРУБ?
По досадна работа од тоа нема. :)

Барем со мене, ќе праиме сплешскринови и ќе скриптираме чекор по чекор
во bash и python за рандом сплешови на секое бутирање да има.


-- 
Glisha
The perfect OS, MS-DOS!
No patches, no root exploits for 21 years.More information about the Ossm-members mailing list