[Ossm-members] СЗ#11 , 17.04.07

Jovan Kostovski chombium at gmail.com
Sun Apr 15 16:07:16 UTC 2007


On 4/15/07, Georgi Stanojevski <glisha at gmail.com> wrote:
> Новица Наков напиша:
>
> > http://feit.blog.com.mk/node/80122
>
> Чомбе расипан телефон си.
>
> Каде прочита дека некој ќе збори за инсталација и конфигурација на ГРУБ?
> По досадна работа од тоа нема. :)

Што мислиш ти? Колку деца од тие што ќе дојдат знаат што е ГРУБ? :)
Ќе мора да кажеш збор-два и за тоа ;)

> Барем со мене, ќе праиме сплешскринови и ќе скриптираме чекор по чекор
> во bash и python за рандом сплешови на секое бутирање да има.

Нели е тоа конфигураирање на (сплешскринови) на ГРУБ?

ПОЗДРАВ, Чомбе
П.С. Глиша те молам не ми се лути ;)


More information about the Ossm-members mailing list