[Ossm-members] СЗ#11 , 17.04.07

Новица Наков novica at bagra.org
Tue Apr 17 22:58:30 UTC 2007


> Нели е тоа конфигураирање на (сплешскринови) на ГРУБ?

Чомбе, а ќе напишеш ти едно текстче што се случи за на блог?

-- 
Новица

http://wiki.lugola.net/wiki/Вечна_TO-DO_листаMore information about the Ossm-members mailing list