[Ossm-members] СЗ#11 , 17.04.07

Jovan Kostovski chombium at gmail.com
Wed Apr 18 08:46:00 UTC 2007


On 4/18/07, Aleksandar Balalovski <gemidjy at lugola.net> wrote:
> Ти напиша коментар, подобро би било ако е пост. Поздрав

Знам, ама немам право да пишувам постови :(
Може некој да го среди ова од aдминистраторите,
од коментар да го пикне во нов пост.

Новица еднаш праша кој сака дозволи за пишување
на блогот, ама тогаш не се пријавив. Сам сум си крив :)

ПОЗДРАВ, Чомбе


More information about the Ossm-members mailing list