[Ossm-members] СЗ#11 , 17.04.07

Igor Stamatovski igor.stamatovski at gmail.com
Wed Apr 18 08:49:51 UTC 2007


On 4/18/07, Jovan Kostovski <chombium at gmail.com> wrote:
> On 4/18/07, Aleksandar Balalovski <gemidjy at lugola.net> wrote:
> > Ти напиша коментар, подобро би било ако е пост. Поздрав
>
> Знам, ама немам право да пишувам постови :(
> Може некој да го среди ова од aдминистраторите,
> од коментар да го пикне во нов пост.
>
> Новица еднаш праша кој сака дозволи за пишување
> на блогот, ама тогаш не се пријавив. Сам сум си крив :)
>

Добро дај информации за да те додадам сега....

-- 
Igor


More information about the Ossm-members mailing list