[Ossm-members] СЗ#11 , 17.04.07

Jovan Kostovski chombium at gmail.com
Wed Apr 18 10:57:52 UTC 2007


On 4/18/07, Igor Stamatovski <igor.stamatovski at gmail.com> wrote:
> Добро дај информации за да те додадам сега....

Па мислам дека адресата за е-пошта е доволна ;)
Стави ја оваа од која ја пишав поракава.

ПОЗДРАВ, Чомбе


More information about the Ossm-members mailing list