[Ossm-members] Барање: Лугола банерчиња

Georgi Stanojevski glisha at gmail.com
Wed Apr 18 11:22:13 UTC 2007


Aleksandar Balalovski напиша:

>> ми изгледа „Дој“ и „Знајш“ на такво место, дај не се заебавајте.
> 
> Ок де, идејата беше нешто како „И во Охрид имаТ хамбургери“, ти текнува? 

Ако не му текнуe еве ќе испамирам јас. :)

http://kajmakot.softver.org.mk/vesti/Mekdonalds_vo_Ohrid_i_so_hamburgeri/

-- 
Glisha
The perfect OS, MS-DOS!
No patches, no root exploits for 21 years.More information about the Ossm-members mailing list