[Ossm-members] Хрватска ќе го прифаќа ODF како стандард

Новица Наков novica at bagra.org
Fri Apr 20 16:25:00 UTC 2007


http://www.linux.hr/modules/news/article.php?storyid=2247

Јас мислам и нашиве ќе скокнат на овој вагон, не дека сакаат, туку многу 
повеќе дека мораат. Се мислам само како тогаш да им кажеме дека ние ова *цело 
време* го збориме. 

:)


-- 
Новица

http://wiki.lugola.net/wiki/Вечна_TO-DO_листаMore information about the Ossm-members mailing list