[Ossm-members] Хрватска ќе го прифаќа ODF како стандард

Jovan Kostovski chombium at gmail.com
Fri Apr 20 16:31:41 UTC 2007


On 4/20/07, Новица Наков <novica at bagra.org> wrote:
>
> http://www.linux.hr/modules/news/article.php?storyid=2247
>
> Јас мислам и нашиве ќе скокнат на овој вагон, не дека сакаат, туку многу
> повеќе дека мораат. Се мислам само како тогаш да им кажеме дека ние ова *цело
> време* го збориме.
>
> :)

Секогаш ќе можеме да кажеме: "Ви викавме ние, ама вие несакавте да слушате" :)

ПОЗДРАВ, Чомбе


More information about the Ossm-members mailing list