[Ossm-members] Vista презентација

Новица Наков novica at bagra.org
Sat Apr 21 11:37:16 UTC 2007


> РИСПЕКТ

кај е таа фотката од миша со банер „слобода или windows“ пред влада на денот 
на потпишување на договорот со мс?-- 
Новица

http://wiki.lugola.net/wiki/Вечна_TO-DO_листаMore information about the Ossm-members mailing list