[Ossm-members] кодерски маратон

Misa Popovik popmisa at gmail.com
Sat Apr 21 13:39:29 UTC 2007


Дечки, што викате да си организираме кодерски маратон... проектот нека го 
определи заедницата (на вики некое може тоа да се уреди) и го спукуваме за 
еден викенд.. Јас пошто не сум кодер - ќе ве координирам :-)

А?


More information about the Ossm-members mailing list