[Ossm-members] Flock

Stojance Dimitrovski sdimitrovski at gmail.com
Tue Apr 24 12:07:56 UTC 2007


Flock ти е исто како Firefox. Граден е врз Firefox 2.0.0.1 (мислам) и ја
нуди истата стабилност.

Јас го користев едно време заради многу добри работи кои ги има вградено
во него:
   * Flickr/Photobucket поддршка со некои специјални праќачи на слики
   * Blog уредувач
   * Stop/Reload во едно копче
   * Плава тема... :)
   * Yahoo orientated :(
И тоа е тоа во главно...

Не продолжив да го користам заради финтата со Yahoo!
More information about the Ossm-members mailing list