[Ossm-members] Flock

Дамјан Георгиевски penguinista at mail.net.mk
Tue Apr 24 09:38:24 UTC 2007


> интересно е што нема Стоп и Превчитај различно копче, туку е едно за двете 
> намени.

има stop-or-reload екстензија за Firefox што го прави истото .. јас ја 
користам, одлична е за мојот минималистички Fx.

А Flock - немам многу доверба во него ... сигурно е помалку стабилен од Fx 
ванила.


-- 
дамјан ( http://softver.org.mk/damjan/ )
http://wiki.lugola.net/wiki/Вечна_TO-DO_листаMore information about the Ossm-members mailing list