[Ossm-members] „Слободата одблиску“

Дамјан Георгиевски penguinista at mail.net.mk
Tue Apr 24 22:48:32 UTC 2007


> > Да не се повторувам од Блог и од www.lugola.net, еве ги врските поврзани
> > со настанов:
> >
> > http://www.lugola.net/content/view/128/1/
> > http://blog.gemidjy.info/archives/324
>
> Имам идеја да пуштам кратки филмчиња додека трае настанот, како она од
> 2-3минути што е за Trusted Computing, исто има едно од IBM за Linux итн.
>
> Дајте ми уште.

овде ги имаш 3-те spoof-а на get-a-mac рекламите, прилично се добри ако ги 
сфаќаш референците http://www.novell.com/video/ ... може би било фино да се 
изедитира Novell логото од крајот пошто Novell се пеерчиња :)

Паа ....
ова: http://www.youtube.com/watch?v=cfja2NzTlqw - The Gnu Pact

тие се кратки
-- 
дамјан ( http://softver.org.mk/damjan/ )
http://wiki.lugola.net/wiki/Вечна_TO-DO_листаMore information about the Ossm-members mailing list