[Ossm-members] „Слободата одблиску“

Aleksandar Balalovski gemidjy at lugola.net
Tue Apr 24 18:38:13 UTC 2007


On Thursday 19 April 2007 14:25:04 Aleksandar Balalovski wrote:
> Да не се повторувам од Блог и од www.lugola.net, еве ги врските поврзани со
> настанов:
>
> http://www.lugola.net/content/view/128/1/
> http://blog.gemidjy.info/archives/324
>

Имам идеја да пуштам кратки филмчиња додека трае настанот, како она од 
2-3минути што е за Trusted Computing, исто има едно од IBM за Linux итн.

Дајте ми уште.


-- 
Aleksandar Balalovski
http://blog.gemidjy.info
gemidjy at lugola.net
Coordinator of the Lugola (www.lugola.net)


More information about the Ossm-members mailing list