[Ossm-members] „Слободата одблиску“

Aleksandar Balalovski gemidjy at lugola.net
Wed Apr 25 09:55:15 UTC 2007


Настанот е презакажан за следната среда, 2 мај. Имаше некои недоразбирања со 
факултетот (продеканката или самтинг) и моравме вака. Се извинуваме ако 
предизвикавме несакани последици :)

http://www.lugola.net/content/view/128/1/


-- 
Aleksandar Balalovski
http://blog.gemidjy.info
gemidjy at lugola.net
Coordinator of the Lugola (www.lugola.net)


More information about the Ossm-members mailing list