[Ossm-members] „Слободата одблиску“

Igor Stamatovski igor.stamatovski at gmail.com
Wed Apr 25 10:29:27 UTC 2007


On 4/25/07, Aleksandar Balalovski <gemidjy at lugola.net> wrote:
>
> Настанот е презакажан за следната среда, 2 мај. Имаше некои недоразбирања со
> факултетот (продеканката или самтинг) и моравме вака. Се извинуваме ако
> предизвикавме несакани последици :)
>
> http://www.lugola.net/content/view/128/1/

Во иднина кога презакажувате настани обидете се тоа да го направите
ден-два порано, немојте вака на денот кога треба да се случи настанот
да испадне дека е презкажан. ;-)

Ама бидејќи сте презакажале, :)  еве компилација на клипчиња што може
да ги пуштите таму, мислам направете избор:

http://www.libervis.com/video_compilation_on_free_digital_culture

-- 
Igor Stamatovski
_____________________________
Free Software Macedonia
http://www.slobodensoftver.org.mk
info at slobodensoftver.org.mk


More information about the Ossm-members mailing list