[Ossm-members] план за сподели знаење #12

Новица Наков novica at bagra.org
Wed Apr 25 13:00:04 UTC 2007


Вторник е 1ви мај и не се работи. Затоа СЗ #12 ќе биде во среда.

Илин имаше некоја идеја за овој пат, па Илин те молам напиши пар реченици за 
да се знае и за да може да објавиме нешто на блог.

Други идеи се добредојдени. -- 
Новица

http://wiki.lugola.net/wiki/Вечна_TO-DO_листаMore information about the Ossm-members mailing list