[Ossm-members] Анкетирање познати фаци

Arangel Angov ufo at linux.net.mk
Thu Apr 26 12:35:11 UTC 2007


On 4/26/07, Stojance Dimitrovski <sdimitrovski at gmail.com> wrote:
>
>         1. Кои уште двајца да ги опфатиме во анкетата?
>
> Miguel de Icaza :)


Од фондацијата GNOME:

Dave Neary
Quim Gill
Jeff Waugh (иако не го сакам последниов) :)

Овие се така по GNOME reprazent од останатите. Ако се премногу општи
прашањата може да се рипнат сите тројца и да се иде на Nat Friedman. :)

-- 
Арангел
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/ossm-members/attachments/20070426/358c4aa4/attachment.html>


More information about the Ossm-members mailing list