[Ossm-members] Анкетирање познати фаци

Georgi Stanojevski glisha at gmail.com
Thu Apr 26 14:00:11 UTC 2007


Stojance Dimitrovski напиша:

>         1. Кои уште двајца да ги опфатиме во анкетата?
> 
> Miguel de Icaza :)

Имаше со него интервју во февруарската Мрежа на Bug.

Ќе ти ја додесам во среда на Сподели знаење ако сакаш. :)

-- 
Glisha
The perfect OS, MS-DOS!
No patches, no root exploits for 21 years.More information about the Ossm-members mailing list