[Ossm-members] Анкетирање познати фаци

Aleksandar Balalovski gemidjy at lugola.net
Thu Apr 26 23:21:35 UTC 2007


On Thursday 26 April 2007 13:36:36 Aleksandar Balalovski wrote:
> Прашањата ги дооформувам и ќе ги ставам на Вики да ги комплетираме

http://wiki.lugola.net/wiki/Предлог_прашалник

До секое прашање ставете плус ако сакате да биде поставено, а ако не минус. 
Ставете знакче до секое прашање, тие што ќе имаат најмногу прашања ќе одат. 
Ако некои имаат исто „бодови“ ќе се гласа и за нив или па ќе пратиме повеќе 
од 10 прашања :) Сепак, би било фино да имаме 10 прашања.

Нови додадете најдолу, ставајте тараба # пред вашето прашање. 

-- 
Aleksandar Balalovski
http://blog.gemidjy.info
gemidjy at lugola.net
Coordinator of the Lugola (www.lugola.net)


More information about the Ossm-members mailing list