[Ossm-members] Анкетирање познати фаци

Aleksandar Balalovski gemidjy at lugola.net
Mon Apr 30 17:19:34 UTC 2007


On Thursday 26 April 2007 13:36:36 Aleksandar Balalovski wrote:
> Сугурно ќе има интерес

Од Каноникал ми одговорија дека Марк е на патување до средината на Мај. Ќе го 
чекаме или ќе процесираме?

Јас мислам да процесираме со досега сигурните (се надевам се сигурни), па 
понатаму дополнително ќе испратиме. Па може и на неколку периоди да се 
објавуваат интервјуата од различни луѓе. (Мај - сталман, јуни - 
рејмонд, ..што знам)

Исто контактирав и со Мигуел, поради желбата на Стојанче :)
Може да биде и со него

-- 
Aleksandar Balalovski
http://blog.gemidjy.info
gemidjy at lugola.net
Coordinator of the Lugola (www.lugola.net)


More information about the Ossm-members mailing list