[Ossm-members] (no subject)

Goce Andonoski oxyqene at gmail.com
Sat Apr 28 15:05:25 UTC 2007


Би требало кога ќе бутираш да има опција за тестирање на
инсталационото цд или двд и види кои ти се оштетени и пресимни ги али
јас би ти препорачал ако имаш добар интернет и ако сакаш Сусе симни си
го 10,1 или 10,2 али верзијата што носи 32битен и 64битен Сусе 7,9 гб
мислам дека е има премногу софтвер поготово на 64битната верзија.


More information about the Ossm-members mailing list