[Ossm-members] Анкетирање познати фаци

Arangel Angov ufo at linux.net.mk
Mon Apr 30 21:07:14 UTC 2007


На пон, 2007-04-30 во 19:19 +0200, Aleksandar Balalovski напиша:
> Јас мислам да процесираме со досега сигурните (се надевам се сигурни), па 
> понатаму дополнително ќе испратиме. Па може и на неколку периоди да се 
> објавуваат интервјуата од различни луѓе. (Мај - сталман, јуни - 
> рејмонд, ..што знам)

Кои се финалните прашања?
-- 
Арангел
More information about the Ossm-members mailing list