[Ossm-members] Одржувач на Преводот за Гимп

Arangel Angov ufo at linux.net.mk
Thu Aug 2 23:20:55 UTC 2007


На вто, 2007-07-31 во 18:17 +0200, Marko напиша:
> Здраво, повеќето ме знаете од ирц и од СЗ ама до сеа не сум пишал на листа, па 
> нешо ако не ваља со пораката не ме убивајте :))
> 
> Сакам да го одржувам преводот на гимп, само незнам од кај да најдам материјали 

Контактирај го Јове за подетални информации.
-- 
Арангел
[w.ufo.linux.net.mk]
[e/j.ufo at linux.net.mk]
[i.arangel @ FreeNode]
More information about the Ossm-members mailing list