[Ossm-members] Проблеми со режење

Marko mark0d0da at gmail.com
Sat Aug 4 19:33:55 UTC 2007


Имам Пионир двд режач и на него не можам да режам цедиња бидејќи к3б
ги исфрла празните цедиња и ми вика (OPC failed. Probably the writer does not 
like the medium). Ко шо разбрав ова значи дека cdrdao го нема вчитано 
потребниот драјвер, пробав во k3b> configure k3b> Devices други cdrdao 
драјвери да ставам и пак нејќе. Има некакво чаре или режачот да го мењам?

Маки


More information about the Ossm-members mailing list