[Ossm-members] iphone хакнат од гостиварчанец

Arangel Angov ufo at linux.net.mk
Tue Aug 7 13:12:29 UTC 2007


На вто, 2007-08-07 во 15:09 +0200, Новица Наков напиша:

> Што мислите сподели на 21ви август во точка (првото после одморите) да биде 
> презентација од типов за ова?

+1 дефинитивно. :)
-- 
Арангел
[w.ufo.linux.net.mk]
[e/j.ufo at linux.net.mk]
[i.arangel @ FreeNode]
More information about the Ossm-members mailing list