[Ossm-members] iphone хакнат од гостиварчанец

Новица Наков novica at bagra.org
Tue Aug 7 14:54:09 UTC 2007


> +1 дефинитивно. :)


ОК. Јас можам да му пишам на тој некој мејл. Ама утре патувам, па некој друг 
ќе мора да организира. Кандидати?

-- 
Новица

http://wiki.lugola.net/Вечна_TO-DO_листа
http://wiki.lugola.net/Бонтон_за_ossm-members
http://wiki.lugola.net/Важни_настани_за_слободниот_софтвер_во_Република_Македонија
Важно: http://bugs.softver.org.mk/index.php?tasks=all&project=7 !More information about the Ossm-members mailing list